Šport > Nogomet
939 ogledov

Škoti že donirali pet tisočakov, pet jih še bodo

Škotska navijači
Privrženci nogometne reprezentance Škotske so že obdarovali slovenske otroke.

Potem ko so škotski nogometni navijači prek njihove dobrodelne fundacije Tartan Army Children's Charity (TACC) v nedeljo, na dan kvalifikacijske nogometne tekme za mundial 2018 med Slovenijo in Škotsko projektu Botrstvo obljubili 5000 evrov, je dobrodelna fundacija Tartan Army Sunshine Appeal ta teden že donirala 5000 funtov društvu Bravo.

škotski navijači Škotska Vsa čast! Šport Škotski navijači v Slovenijo z lepo gesto

Ob nedeljski tekmi med Slovenijo in Škotsko bo tako več škotskih dobrodelnih organizacij doniralo sredstva slovenskim društvom in projektom. Škotska dobrodelna fundacija z najdaljšo tradicijo je ta teden donirala 5000 funtov društvu Bravo za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami.

Donacijo bodo v društvu porabili za izvedbo dejavnosti za otroke in mladostnike s specifičnimi učnimi težavami, ki jim bodo v pomoč pri premagovanju primanjkljajev v šoli in razvijanju njihovih močnih področij, so sporočili iz društva Bravo.

Škotska Slovaška kvalifikacije za SP 2018 Kvalifikacije za SP Šport Nočna mora Slovakov, žalost v Črni gori

Dobrodelna škotska fundacija Tartan Army Sunshine Appeal je podpornik nogometne reprezentance Škotske, ki v vsaki državi, v kateri igra njihova reprezentanca, izbere društvo ali druge organizacije, namenjene otrokom, in jim pokloni donacijo. Fundacijo Tartan Army Sunshine Appeal financirajo ljubitelji škotskega nogometa in ima najdaljšo tradicijo delovanja.

Srečanje med člani fundacije, člani društva ter otroci in mladostniki s specifičnimi učnimi težavami bo v nedeljo, 8. oktobra, ob 11. uri v hostlu Celica na Metelkovi v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice