Šport > Nogomet
23 ogledov

Skupil jo je tudi dveletni otrok

navijači benfica bakle liga prvakov EPA
Navijači Benfice so na gostovanju na madridskem stadionu Vicente Calderón z baklami obmetavali domače navijače.

Benfica je v drugem krogu Lige prvakov na gostovanju v španski prestolnici premagala Atlético Madrid (2:1) in se zavihtela na vrh lestvice skupine C.

Tekmo so v veliki meri zaznamovali gostujoči navijači, ki so po izenačujočem zadetku Nicolása Gaitána v 36. minuti prižgali več bakel, ki so jih nato zmetali na zelenico, pri čemer pa so (ne)namerno zadeli več navijačev Atlética.

Podporniki Benfice so bili locirani na zgornjih tribunah madridskega stadiona, zato nekatere bakle niso dosegle igrišča, ampak pristale na navijačih, ki so sedeli bližje zelenici. Po poročanju španskega časnika AS je ena od bakel zadela dveletnega otroka, ki pa v incidentu ni bil poškodovan. Reševalci so zaradi manjših opeklin oskrbeli eno osebo.

bakle navijači benfica atletico | Avtor: Profimedias Profimedias


Tekmo so zaradi gostujočih navijačev, ki naj bi med drugim tudi pljuvali na nižje ležeče tribune, prekinili za več minut. Italijanski sodnik Gianluca Rocch je pred nadaljevanjem obračuna počakal, da se je gost oblak dima dodobra razkadil.

Navijači so bakle prižigali tudi po zmagovitem golu Gonçala Guedesa, vendar jih v drugo niso metali na igrišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.