Šport > Nogomet
49 ogledov

Slabe stvari v hipu pozabljene

Mendy Delamea Mlinar NK Maribor Olimpija Ljubljana večni derbi Pokal Slovenije H Nino Verdnik
Dolgoletni član Olimpije Antonio Delamea Mlinar je premagal fizične težave in bo v prihodnji sezoni veliko orožje slovenskega državnega prvaka.

Nadarjeni Antonio Delamea Mlinar je imel v preteklosti ogromno težav s poškodbami, zdaj pa je končno nared, da poglobi svoj pečat v slovenski Prvi Ligi TS.

Branilec je odigral pomembno vlogo na tekmi s Celjem, na kateri je zamenjal poškodovanega Nemanjo Mitrovića, in obračunu z Velenjem, na katerem so si Zmaji zagotovili prvi ligaški naslov po letu 1995.

''Pred vstopom v igro na obračunu v Celju sem zadnjo uradno tekmo odigral pred natanko letom dni, zato je bilo zelo pomembno, da v uvodnih minutah ne storim napake, ki bi lahko vplivala na mojo igro v nadaljevanju dvoboja. Kljub pomanjkanju minutaže sem se zelo hitro in predvsem uspešno odzval na dogajanje na zelenici. K dobri igri so pripomogle tudi določene izkušnje, v Velenju pa smo vse skupaj le še nadgradili in zasluženo osvojili naslov državnega prvaka,'' je za uradno spletno stran ljubljanskega kluba povedal Mlinar in dodal, da so mu ob osvojitvi naslova na dan privrela močna čustva.

''V zadnjih petih letih se je nabralo veliko stvari. Na dan so privrela močna čustva, ki so bila posledica vsega dogajanja iz preteklosti, vendar se ob velikem zmagoslavju, kot smo ga bili deležni v Velenju, slabe stvari hitro pozabijo. Najlepši občutek pa je, ko vidiš veliko množico srečnih ljudi, ki so na to slavje čakali. Večina nas je spremljala prav na vseh prvenstvenih tekmah in s tem dajala občutek, da smo kot ena velika družina. Ob tej priložnosti bi se ponovno želel zahvaliti vsem našim privržencem za nesebično podporo skozi vso sezono, bili so naš 12. igralec v pravem pomenu besede ter nam pomagali, da smo na vsaki tekmi iz sebe izvlekli maksimum,'' je dejal 24-letni nogometaš Olimpije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.