Šport > Nogomet
21 ogledov

Slaven Bilić bo pel himno

bilic_AFP Žurnal24 main
Selektor hrvaške nogometne reprezentance Slaven Bilić bo posnel glasbeni spot. Besedilo in glasba navijaške himne, ki jo bodo peli navijači, sta prav tako Bilićevo delo.

Selektor hrvaške nogometne reprezentance Slaven Bilić se bo v soboto v Splitu posvetil zanj nekoliko nenavadni dejavnosti. V tem hrvaškem obmorskem mestu bo namreč snemal videospot za himno, ki jo bodo hrvaški navijači peli na junijskem evropskem prvenstvu v Avstriji in Švici, so poročali hrvaški mediji. Tekst in glasbo za himno z naslovom Ognjena norost je prav tako napisal Bilić, odigral pa jo je skupaj s svojo staro skupino Rawbau. Na Hrvaškem pričakujejo, da bo Ognjena norost velik hit in da jo bodo navijači dejansko sprejeli za navijaško pesem, ki jo bodo peli na stadionih, kjer bo nastopala hrvaška izbrana vrsta.

V Sloveniji, kjer so za glasbeno podlago "slovenske pravljice" (za nastop reprezentance na EP 2000 in SP 2002) s skladbo Slovenija gre naprej poskrbeli Vlado Kreslin, Zoran Predin in Peter Lovšin, bi se kaj podobnega lahko zgodilo, če bi selektorski stolček zasedel zdajšnji trener Domžal Slaviša Stojanovič, ki je tako kot Bilić "rokerska duša" in nadarjen kitarist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.