Šport > Nogomet
25 ogledov

Slavijo poškodbo Ivanovića

branislav ivanović Profimedias
Nekateri navijači angleškega prvaka so se po tekmi Albanije in Srbije razveselili poškodbe Branislava Ivanovića.

Srbski branilec je bil v preteklih letih eden najzaslužnejših nogometašev za uspehe londonskega velikana, letos pa beleži katastrofalen uvod v premierligaško sezono 2015/2016.

V serijo slabih predstav sodi tekma s Swanseajem, na kateri ga je zasenčil Jefferson Montero, na obračunu Lige prvakov s Portom pa ga je osmešil Yacine Brahimi.

Ivanović je v četrtek zaigral na kvalifikacijski tekmi Albanije in Srbije za nastop na Euru 2016. Branilec je v drugem polčasu staknil poškodbo, zato ga je v 65. minuti zamenjal Duško Tošić.

Navijači se praviloma ne navdušujejo nad zdravstvenimi težavami, ki je z reprezentančnih akcij s seboj prinesejo nogometaši, a tokratna poškodba je med podporniki Chelseaja naletela na nepričakovan odziv.

''Ivanović se je včeraj poškodoval? Kako huda je poškodba? Morda se je bog naveličal njegove igre,'' je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa je dodal: ''Ivanović poškodovan, yesssss, osvojili bomo ligo.'' 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.