Šport > Nogomet
24 ogledov

Slepi deček na otip prepoznal igralce Barçe

Pinto Mamadou Lamine otip slepec slepota fant fantek Barcelona Youtube
Nogometaši Barcelone so pred petkovim treningom dobili prav poseben obisk. Obiskal jih je namreč devetletni Mamadou Lamine, ki se je senegalskim staršem po prihodu iz Afrike rodil slep. To ga ni ustavilo pri spremljanju tekem Barcelone, saj katalonskemu ponosu sledi s pomočjo radia. Na otip je prepoznal tudi nekaj nogometašev.

"Kdo je to?" so vprašali malega Mamadouja, ki je po prepoznavni pričeski kot iz topa izstrelil: "Puyol!" In nato še: "Abidal!" In še: "Messi!" Težave mu je povzročala le pričeska rezervnega vratarja Joséja Manuela Pinta.

Potem, ko se mu je večji del ekipe podpisal na novi dres, ga je dolgoletni delegat ekipe Carlos Naval odpeljal na trening in mu skušal čimbolj živo povedati, kaj se dogaja na igrišču. Mamadouja je zanimalo, zakaj se igralci tako pogosto smejio, nakar mu je Naval razložil, da je to zato, ker je nekdo verjetno igral z roko ali storil napako.

"Najbolj mi je všeč Messi. Ker igra najbolje in vse to," je še pribil Mamadou, ko je za seboj pustil dan, ki ga zlepa ne bo pozabil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.