Šport > Nogomet
31 ogledov

Slika pove več kot besede

sami khedira EPA
Obrambni vezist Sami Kheidra je z objavo na družabnem omrežju Instagram razkril, da zapušča Real Madrid.

Nemški reprezentant, ki se je španskemu velikanu pridružil leta 2010, bo ob koncu letošnje sezone zapustil Santiago Bernabéuu. Khedira je novico sporočil z objavo fotografije, ki simbolizira njegovo počutje v ekipi madridskega Reala.

Nemec je v intervjuju za Marco priznal, da se počuti odtujenega in odrinjenega, zato se je odločil, da zapusti klub, s katerim je med drugim osvojil domače prvenstvo, dva pokala in Ligo prvakov. Odigral je 161 tekem in zabil devet golov.

''Valdebebas še zadnjič. Nadaljujem svojo pot, zagotovo pa bom pogrešal moj klub Real, celotno osebje in neverjetne soigralce. Fantje, to je bila vožnja in pol. #hvala #halamadrid,'' je zapisal Khedira.

 

Valdedebas for the last time. I am moving on but I will surely miss my club Real, all of its staff and my unbelievable teammates! Guys, it was one heck of a ride!!! #thankyou #halamadrid

A photo posted by Sami Khedira (@sami_khedira6) on May 23, 2015 at 4:53am PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.