Šport > Nogomet
23 ogledov

Slovenci: Kampl nas je pustil na cedilu

nogomet Slovenija Turčija Saša Despot
Slovenski nogometaši so v izjavi za javnost sporočili, kaj si mislijo o odločitvi Kevina Kampla.

Slovenski nogometni reprezentanti, ki so na Brdu zbrani pred kvalifikacijami za SP 2018 proti Slovaški in Angliji, so se po ugibanjih o odnosih v reprezentanci in domnevnem sporu v Litvi med selektorjem Srečkom Katancem in Kevinom Kamplom odzvali z izjavo za javnost, v kateri so zapisali, da se počutijo, da jih je tokrat Kampl pustil na cedilu.

"Smo mnenja, da se za reprezentanco igra s ponosom in častjo, reprezentanti pa moramo biti profesionalci in zgled tako na igrišču, kot zunaj njega - tudi z našim obnašanjem in komunikacijo. Vemo, da je Kevin pomemben člen te reprezentance in ekipa ga vsekakor potrebuje, sploh na tekmah s Slovaško in Anglijo. Tokrat pa se ne moremo znebiti občutka, da nas je pustil na cedilu," so zapisali slovenski reprezentanti v izjavi, ki jo je posredovala Nogometna zveza Slovenije (NZS).

"Mnogi med nami smo bili v svoji karieri utrujeni, izčrpani ali celo poškodovani, a smo na reprezentančni zbor prišli s ponosom in željo pomagati reprezentanci in ne iz strahu zaradi izgube statusa. Vsi igralci, tako mlajši kot starejši, moramo vedeti, da je reprezentančni grb nad nami vsemi, da je reprezentanca pomembnejša od posameznika. Klima v reprezentanci je odlična, tudi po tekmi z Litvo pa v slačilnici ni bilo nikakršnih sporov. Reprezentanti smo enotni in želimo s tem sporočilom zaključiti zadevo Kampl in se osredotočiti na prihajajoči težki in pomembni tekmi s Slovaško in Anglijo, kjer bomo za uspeh potrebovali tudi podporo in energijo s tribun," so še zapisali slovenski nogometaši.

Komentarjev 5
 • zlatane 19:43 06.oktober 2016.

  vsem pametnim tu gori:kevin kampl je tazadnji, ki ga lahko katanec karkoli kritizira. že pri zahoviču so bili problemi in nekaj je očitno: katanec zajebava u živ mozak vsakega nogometaša, ki je v karieri naredil več, kot katanec sam. ...prikaži več že zadnjič ni vpoklical iličiča itd. moje mnenje je da katanec rad brozga in naredi s tem veliko brozgo. kar je dosegel z zlato generacijo, to so dejansko dosegli nogometaši, on nas je na svetovnem takrat pustil na cedilu, ko je razbil reprezentanco na dva tabora in smatram da je on takrat bil sramota za našo državo

 • Merkava4 18:12 06.oktober 2016.

  Še dobro, da ni Messi in bi ga cela Slovenija na kolenih rotila, naj se vrne!! Halooo igramo s tem, kar imamo, če je nekdo frajer, je pač frajer...Saj je zajebal soigralce, ne Srečka, še najmanj pa Slovenijo...Reprezentanca - daj ...prikaži več vse od sebe in zmagaj - imela boš našo popolno podporo...!!!

 • Avatar Leon
  Leon 14:21 06.oktober 2016.

  Kampl bi verjetno zaigral za reprezentanco Nemčije ,če se ne bi takrat odločil za domovino svojih staršev ,kar pa sedaj obžaluje ob spoznanju kakšno je stanje v NZS ! Bojim se,da tudi Čeferen ne bo naredili reda ......................vrana vrani itd .