Šport > Nogomet
24 ogledov

Slovenec je nedotakljiv

Edy Reja se dobro zaveda, da ga v Splitu čaka težko delo. Žurnal24 main
Lazijev trener Edy Reja, ki se mu po žilah pretaka slovenska kri, je po nedeljskem porazu v Serie A proti Genoi Valterja Birse ponudil odstop, a naletel na gluha ušesa, saj je predsednik njegov odstop gladko zavrnil.

Navijači Lazia so po porazu proti Genoi v 3. kolu italijanskega prvenstva izžvižgali slovenskega strokovnjaka na klopi rimskega kluba. Edy Reja je po srečanju javno izrazil razočaranje nad odnosom gledalcev, ki ga več kot očitno ne marajo in ne podpirajo. Lazio je sicer v prvih dveh kolih Serie A ob porazu proti klubu Valterja Birse zbral še neodločen izid proti Milanu. Predsednik Lazia Claudio Lolito je kasneje potrdil, da mu je nekdanji trener splitskega Hajduka ponudil odstop, ki pa ga ni sprejel. "Nisem sprejel odstopne izjave našega trenerja in ne bom dopustil, da bi odšel. Dokler bom jaz predsednik, je Reja nedotakljiv! On je le želel pokazati, da je nesrečen v mestu, v katerem ga navijači ne marajo," je povedal Lolito, ki se je sestal tudi z igralci ter jih nagovoril, da morajo prepričati Rejo, naj ostane na čelu strokovnega štaba.

Reja je kljub spodbudnim besedam predsednika nesrečen in tega niti ne skriva. Če bo res zapustil klop Lazia, naj bi bilo znano v torek. V medijih pa se že pojavljajo imena morebitnih naslednikov: Luigi Delneri, Pasquale Marino, Roberto Donadoni in Rafael Benitez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.