Šport > Nogomet
18 ogledov

Slovenke stavijo na zmago

Iris Mulej napoveduje, da bo Slovenija v Moskvi z 1:0 premagala Ruse. Foto: Anže Žurnal24 main
Znane obraze smo pred velikim nogometnim obračunom med Rusijo in Slovenijo povprašali kakšen bo rezultat. Prevladuje optimizem, predvsem pri lepšem spolu.

Nekdanja odlična atletinja Alenka Bikar se bo v prid Sloveniji in nogometašem odpovedala ogledu tekme. "Zelo sem vraževerna. Kadar igrajo naši in gledam tekmo, začnejo izgubljati. Ponavadi neham gledati tekmo, saj potem začnejo spet igrati boljše. Za dobro njih tekme ne bom gledala, napovedujem pa zmago Slovenije z 1:0," pravi Bikarjeva. Zmago 1:0 Slovenije je napovedala tudi misica Iris Mulej, ki tekme ne bo gledala. "Za nogomet ne bo časa. Že nekaj tednov nisem gledala televizije. Tako pozno pridem domov, da je ne utegnem prižgati. Vseeno pa vedno držim pesti za naše športnike in jim tudi želim zmago," pravi Iris Mulej.

Znani Slovenci so manj optimistični. Od treh sogovornikov je zmago napovedal le pevec Omar Naber, ki si bo tekmo skupaj s prijatelju ogledal ob morju: "Verjamem, da bo Slovenija zmagala. Napovedujem rezultat 2:1." Vili Resnik bo pesti za varovance Matjaža Keka stiskal doma. "Bom gledal in bodril nogometaše v Moskvi. Ker sem ob takšnih tekmah preveč živčen, jih raje spremljam doma, v družbi družine. Želim si, da ne bi izgubili. Napoved 0:0." Še najmanj optimističen je televizijski voditelj Marko Potrč. "Izredno si želim, da bi jih premagali. Moje mnjenje je, da Slovenija spet potrebuje nogometno pravljico. Ne upam si nič napovedati, imam pa zelo slab občutek. Želja je zadetek, vsaj en, menim pa, da bo 2:0 za Ruse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.