Šport > Nogomet
2090 ogledov

Slovenski redar slekel dres s hrvaškega reprezentanta

Slovenski redar, Luka Ivanušec, po tekmi Hrvaška Anglija na Evropskem prvenstvu U21 Marko Lukunic/PIXSELL
Slovenski redar je očitno velik oboževalec mladega hrvaškega nogometnega diamanta Luke Ivanušeca.

Hrvaška mlada nogometna reprezentanca navdušuje s svojimi nastopi na Evropskem prvenstvu do 21 let.

Mladi "vatreni" so namreč zasedli drugo mesto v svoji skupini za Portugalsko ter pred Anglijo in Švico, s čimer so poskrbeli za pravo senzacijo, saj Anglija, ki je veljala za ene izmed favoritov prvenstva, zaključuje svoje nastope že po skupinskem delu.

EP do 21 let, Hrvaška, Anglija EP do 21 let Šport Velika drama, gol v 91. minuti odločil usodi Hrvaške in Anglije

Hrvaška je sicer v zadnjem kolu sredi Kopra izgubila z Anglijo, a je naše južne sosede v izločilne dvoboje vodil že poraz z enim zadetkom razlike. Hrvaška je sicer vse do sodnikovega podaljška izgubljala z 2:0, a je nato evrogol enega najbolj talentiranih levih bočnih branilcev v Evropi, Domagoja Bradarića, v 91. minuti poskrbel za predčasno angleško slovo.

Hrvaško slavje se je lahko začelo, vanj pa se je vmešal tudi eden izmed slovenskih redarjev, katerega je očitno najbolj navdušil eden izmed najboljših hrvaških igralcev skupinskega dela, Luka Ivanušec.

Luka Ivanušec | Avtor: Profimedia Profimedia

Redar se je namreč sredi hrvaškega slavja zapodil do mladega hrvaškega reprezentanta in si na vsak način poizkušal priboriti njegov dres, fotografije nakazujejo, da ga je hotel sleči kar brez njegovega soglasja. Ivanušec je nekaj časa okleval, na koncu pa vendarle popustil ter dovolil navdušenemu redarju, da sleče njegovo majico.

Hrvaški nogometni zvezdnik je verjetno želel dres s te zgodovinske tekme pokloniti komu izmed bližnjih, kot kaže, pa bo dres na koncu obvisel v stanovanju koprskega redarja, ki je postal prava zvezda, saj so fotografije incidenta preplavile splet.

Fotografije si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.