Šport > Nogomet
39 ogledov

Sloviti Gray ostal brez službe

Sian Massey je Andyja Graya "spravila" ob službo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Komentator britanske televizije Sky Sports Andy Gray (ljubitelji Fife ga zelo dobro poznate) je ostal brez službe, ker je užalil užalil linijsko sodnico Sian Massey.

Nekdanji nogometaš Evertona in škotske reprezentance Andy Gray je izgubil službo komentatorja na televizijski postaji Sky Sports, potem ko je užalil linijsko sodnico na sobotni tekmi Premier League med Wolverhamptonom in Liverpoolom. Gray je za svoje delo komentatorja prejemal 2,6 milijona ameriških dolarjev letno.

Gray je bil odpuščen zaradi "seksističnih opazk", tudi torkovo opravičilo pa mu ne bo vrnilo službe. "Nisem imel namena nikogar žaliti, za svoje početje pa sem se želel že med ponedeljkovim prenosom opravičiti, a so me že pred tem suspendirali, tako da sem ostal brez te možnosti. Nogomet je moje življenje in zdaj sem obupan, saj sem ostal brez dela, ki ga ljubim," je po neprijetnem dogodku dejal Gray.

Do dogodka je prišlo pri neformalnem pogovoru med Grayem in komentatorjem Richardom Keysom, ki ni bil predvajan v eter. Gray je dvomil v sposobnosti sodnice Sian Massey, če "sploh ve, kaj je prepovedani položaj", nato pa je še pristavil, da je sodnica "prikupna za pogledat". Gray je sicer dejal, da dogodek obžaluje, a to mu ni pomagalo, da bi se lahko vrnil na delovno mesto. Tudi Keys je dejal, da takšno obnašanje ne sodi na delovno mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.