Šport > Nogomet
2473 ogledov

Sloviti nogometaš v bolnišnici, zabodel naj bi ga družinski član

Ezequiel Lavezzi Epa
Nekdanjega zvezdnika PSG-ja so zaradi vbodne rane sprejeli v bolnišnico.

V urugvajskem mestu Punta del Este so zaradi vbodne rane v predelu trebuha in zloma ključnice hospitalizirali nekdanjega argentinskega nogometnega reprezentanta Ezequiela Lavezzija.

Osemintridesetletni Lavezzi, ki je med drugim branil barve Napolija in PSG-ja, naj bi se poškodoval med pretepom, do katerega je prišlo v njegovem domu. 

Natalia Borges Nočna mora Šport Nogometnemu zvezdniku ukradli "domače posnetke" s prelepo manekenko

V medijih trenutno krožijo nasprotujoče si informacije o okoliščinah, ki so botrovale njegovi poškodbi. Po navedbah TYC Sports naj bi se Lavezzi poškodoval ob padcu z lestve, medtem ko je poskušal zamenjati žarnico.

Nekateri drugi mediji, med njimi tudi El Observador, pa poročajo, da je 38-letnika zabodel družinski član, potem ko je med njima prišlo do spora zaradi denarja. 

Po poročanju Clarina tamkajšnja policija naj ne bi obravnavala domnevnega napada z nožem, prav tako ni znano, kako resno je stanje nekdanjega nogometaša.

Vsi mediji so si enotni, da je Lavezzi bodisi v padcu z lestve bodisi v pretepu utrpel zlom ključnice.

Ezequiel Lavezzi Konec kariere Šport V dveh letih od najbolj plačanega igralca na svetu do upokojitve

Ezequiel Lavezzi | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.