Šport > Nogomet
1276 ogledov

Sloviti vratar se je zgrudil med prenosom, zavladala je panika

Print Screen
Dramatični prizori iz kalifornijske Pasadene, kjer je Real Madrid na prijateljski tekmi premagal AC Milan (3:2).

Strokovni komentator ameriške televizijske mreže EPSN Shaka Hislop se je zgrudil pred začetkom prijateljskega obračuna med Real Madridom in AC Milanom v Pasadeni.

Štiriinpetdesetletni upokojeni čuvaj mreže, nekdanji član elitne angleške Premier lige, je v napovedi obračuna diskutiral z Danom Thomasom, ko se je nenadoma zazibal naprej in nazaj, nato pa padel v smeri sogovornika, ki ga je zaman poskušal obdržati na nogah.

Konkretnih informacij o tem, kaj točno je botrovalo njegovi omedlevici, za zdaj še ni, ugiba pa se, da bi lahko k temu pripomogle visoke temperature.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
 | Avtor: Print Screen Print Screen
 | Avtor: Print Screen Print Screen

Hislopa so odpeljali na pregled v bolnišnico, po navedbah ESPN-ja pa njegovo življenje ni ogroženo.

"Novice so dobre. Shaka je pri zavesti in se pogovarja. Malo mu je nerodno. Globoko se je opravičil. Prezgodaj je za kakršnekoli diagnoze, najpomembneje pa je, da je Shaka pri zavesti. Pogovarjali smo se tudi z njegovo družino, samo predstavljajte si, da vidite kaj takšnega med prenosom v živo," je sporočil Evans.

Nekdanji član elitnega angleškega prvenstva Shaka je v času aktivne kariere zbral po več kot 100 nastopov za Reading oziroma West Ham United, bil pa je tudi član Newcastla, Portsmoutha in nazadnje FC Dallasa. Upokojil se je leta 2007.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.