Šport > Nogomet
35 ogledov

SMS-trikotnik: Balotelli, pornesa in Berlusconi

Tommasi Berlusconi Balotelli AC Milan Reševalni pas/Twitter
Italijansko tožilstvo preiskuje nekaj vročih SMS-sporočil, ki so se z imeni Silvio Berlusconi, Mario Balotelli in Sara Tommasi pojavila pri preiskavi organizirane mreže prostitucije v Neaplju.

Sodeč po izmenjanih SMS-sporočilih, ki so jih prestregle neapeljske oblasti, so preiskovalci razkrili trikotnik med erotično plesalko Saro Tommasi, bratoma Paolom in Silviem Berlusconijem ter enim in edinim Mariem BalotellijemTo so razkrili dokumenti, ki so jih po prvotnem zaslišanju vložili tožilci v Bariju.

Kljub barviti preteklosti je ime Balotellija v povezavi s famoznimi "bunga bunga" zabavami, kjer so za zabavo nekdanjega premierja sodelovale mična dekleta z vseh vetrov, vsaj manjše presenečenje. "Super Mario" je sicer pozimi prestopil v Berlusconijev AC Milan, njegov brat Paolo pa ga je neposrečeno označil za "malega črnuha družine".

Sporna sporočila so prestregli v Neaplju, kjer so preiskovali lokalno mrežo prostitucije in naključno naleteli na nekaj "VIP" imen. Tommasijeva, model in (porno)igralka, sicer prihaja prav iz Neaplja in naj bi bila v skupini deklet, ki se je med leti 2008 in 2009 udeleževala vročih zabav. Nekaj časa je bila tudi Balotellijevo dekle.

Italijanski mediji sicer dodajajo, da neposredne povezave med Berlusconijem in Balotellijem sporočila ne razkrivajo, in da Balotelli ne bo padel v nove težave. A vse bolj verjetno se zdi, da je Balotelli polnopravni član rdeče-črne družine postal že leta pred prestopom k nekdanjim mestnim tekmecem ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.