Šport > Nogomet
12 ogledov

Sneijder bi odšel v United

Wesley Sneijder – najbolj zveneče ime med Fergusonovimi željami. (Foto: Reuters) Reuters
Kje bo svojo športno pot nadaljeval Wesley Sneijder? Vprašanje, ki v zadnjih dneh razvnema strasti na evropski nogometni tržnici. Nizozemec ne bi imel nič proti, če bi zapustil Inter in kariero nadaljeval v dresu rdečih vragov. Samuel Eto'o v Anži?

Wesley Sneijder je potrdil, da si kariero želi nadaljevati pri Manchester Unitedu in namignil, da je z rdečimi vragi že imel neuradne pogovore. Zvezdnika Interja italijanski in angleški že celotno poletje selijo na Old Trafford, a uradno potrditve še ni. Ne nazadnje je Sneijder razkril, da Manchester v Milano sploh še ni poslal uradne ponudbe. Kljub temu se zdi, da bo Nizozemec do konca prestopnega roka vendarle obljubil zvestobo aktualnim angleškim prvakom. "Bi se preselil v United? Da, toda Manchester United še ni poslal uradne ponudbe. Bili so neuradni pogovori. Bili so stiki, toda ne nazadnje ti obstajajo vedno. Stike imam z vsemi," je za NOS dejal nizozemski zvezdnik in nadaljeval: "Stvar je taka, da sem igralec Interja in obstajajo možnosti, da bom to tudi 31. avgusta. So pa tudi možnosti, da odidem. To je bolj odvisno od kluba. Mislim, da so bili pri Interju zelo jasni: če bo prišla dobra ponudba, bom lahko odšel. Ne želijo me izgubiti, a obstaja možnost, da odidem. Če mi bo nekdo prekrižal pot, bom imel dovolj časa, da se odločim."

Po nekaterih namigih naj bi bil Inter pripravljen Sneijderja spustiti za okoli 30 milijonov evrov (na San Siro je iz Real Madrida leta 2009 prišel za 15 milijonov evrov). Vprašanje pa je, če je Alex Ferguson pripravljen odšteti tako zajeten kupček denarja za Nizozemca.


Eto'o v Anži?

Inter bi ob Sneijderju v letošnjem poletnem prestopnem roku utegnil izgubiti še enega svojega zelo pomembnega igralca. Nesramno bogati ruski Anži, ki ima v svojih vrstah že brazilskega veterana Roberta Carlosa, je za Kamerunca Samuela Eto'oja ponudil okoli 30 milijonov evrov, igralcu pa kar 20 milijonov evrov na sezono. Novico je potrdil tudi direktor Interja Marco Branca in dodal, da so Rusi že prispeli na pogovore v prestolnico Lombardije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.