Šport > Nogomet
18 ogledov

Sneijder: "Čas za osvajanje lovorik"

Stavnice prihodnost odličnega nizozemskega nogometaša Wesleyja Sneijderja vidijo Žurnal24 main
Wesley Sneijder, gonilna sila Interja, o svojem nekdanjem soigralcu Raulu, ki v Milano prihaja v majici Schalkeja, in trenerju Leonardu: "Pred nami sta meseca, ko se osvajajo lovorike."

Decembra je Inter odpustil Rafo Beniteza in ustoličil Leonarda. "Lagal bi, če bi dejal, da se ni nič spremenilo,“ komentira Wesley Sneijder: "Zdi se, da je Leonardo kot en od nas. Ni sicer Italijan, ampak zelo dobro pozna kulturo. Zelo smo zadovoljni z njim in menim, da je tudi on z nami. Igramo podobno kot lani. Pred nami sta dva najpomembnejša meseca, ko se osvajajo lovorike. Ne smemo razmišljati o lepoti igre. Še vedno smo v igri za osvojitev Lige prvakov, v kar moramo verjeti, tako kot lani."

Sneijder se bo na dvoboju s Schalkejem znova srečal z Raúlom, s katerim sta delila garderobo med letoma 2007 in 2009 v Realu. "Bil je pravi kapetan in mi kot pravi šef veliko pomagal ob prihodu. Lepo ga bo znova srečati," je o Špancu dejal Nizozemec: "Bil sem presenečen, ko je zapustil Real. Za klub je bil kot inventar. Bil sem prepričan, da bo kariero sklenil v Realu, vendar se je tudi v Nemčiji dobro znašel. Zabija gole, zato se ga bomo morali zelo paziti."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.