Šport > Nogomet
15 ogledov

So Albanci za uvrstitev na EP podkupili Armence?

Kvalifikacije za EP 2016, Albanija, Armenija
1/4
EPA
Po informacijah albanskega portala Opozita, naj bi se albanska nogometna reprezentanca na EP v Franciji prihodnje leto uvrstili s pomočjo dveh milijonov evrov podkupnine.

Medtem ko v Albaniji in tudi drugod po svetu slavijo prvo uvrstitev albanske nogometne reprezentance na evropsko prvenstvo 2016 v Francijo, albanski portal Opozita.com poroča, da so štirje igralci Armenije prejeli dva milijona evrov podkupnine, da so priredili tekmo, na kateri se je Albanija z zmago s 3:0 uvrstila na prvenstvo stare celine.

Opozita.com piše, da so neimenovani vratar in trije branilci dobili vsak po pol milijona evrov, njihova "naloga" pa je bila, da Albanija na čim lažji način pride do zmage in s tem uvrstitve na EP. Kvote na stavnicah v Londonu, Hongkongu, Singapurju, Berlinu in Parizu na zmago Albanije so med tekmo padle iz 2,60 na 2,05.

Prvi albanski gol na sinočnji tekmi je dosegel armenski branilec Kamo Hovhannisyan z avtogolom, nato sta bila uspešna še Berat Xhimshiti in Armando Sadiku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.