Šport > Nogomet
13 ogledov

Sodelujoče države v slovenski različici FC:08

Kar nekaj igralcev naše spletne igre prihaja tudi iz tujine, celo iz Čila, Iraka Žurnal24 main
Sicer v spletni igri FC:08 sodeluje več držav, a če gledamo le slovensko verzijo, se je za spletno igro FC:08 registriralo 9288 tekmovalcev iz več kot 45 držav.

Spletna igra FC:08 je v isti različici dostopna v več evropskih državah. Igrate lahko nemško, avstrijsko, slovensko, hrvaško in druge različice, ni pa nujno, da na primer Slovenec tekmuje v slovenski, saj se lahko prijavi tudi za avstrijsko ali drugo. Ko se registriraš, namreč določiš državo, za katero boš tekmoval. Enako je s slovensko različico FC:08. V njej niso registrirani le domači, ampak tudi tekmovalci iz drugih držav.

Največ je Slovencev

Največ registriranih uporabnikov, kar 9105 od 9288, je Slovencev. S 17 predstavniki so na drugem mestu Portugalci, z 11 na tretjem predstavniki Bosne in Hercegovine, z desetimi na četrtem predstavniki Hrvaške in s sedmimi na petem mestu predstavniki Argentine. S petimi predstavniki sodelujejo Švedi, po štiri predstavnike v slovenski različici spletne igre FC:08 pa imajo Saudova Arabija, Združeni arabski emirati, Rusija, Francija in Velika Britanija. Trije predstavniki v spletni igri zastopajo Španijo, Združene države Amerike, Avstrijo, Italijo in eksotično Jamajko, po dva pa Brazilijo, Nemčijo, Mehiko, Romunijo in celo Sirijo.

Tudi v tretjih državah ga igrajo
Zbirka držav, sodelujočih v slovenski različici FC:08, pa se tu še ne konča, s po enim predstavnikom se namreč ponaša še 23 držav. Med njimi so Srbija, Švica, Makedonija, Bolgarija, Danska, Finska, Malta, Monako, Slovaška, Madžarska in nekaj daljnjih eksotičnih držav, kot so Avstralija, Bocvana, Čile, Hongkong, Irak, Kamerun, Kongo, Kuba, Nepal, Severna Koreja, Južna Koreja, Tajska in Tunizija. Na seznamu najdemo še pet predstavnikov drugih, neimenovanih držav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.