Šport > Nogomet
14 ogledov

Sodišče: Terry je nedolžen

John Terry sodišče EPA
Westminstrsko sodišče v Londonu je v petek odločilo, da član Chelseaja John Terry branilca Queens Park Rangersov Antona Ferdinanda (brata Ria Ferdinanda) ni žalil na rasistični osnovi.

Medtem ko je paragvajski napadalec Liverpoola Luis Suarez zaradi podobnega prekrška počival kar osem tekem (žalil je člana Manchester Uniteda Patricea Evraja), jo je John Terry odnesel brez kazni. Westminstrsko sodišče v Londonu je namreč v petek odločilo, da angleški reprezentant in član Chelseaja branilca Queens Park Rangersov Antona Ferdinanda ni žalil na rasistični osnovi.

Sodnik: Terry ni rasist

Terry naj bi brata veliko bolj slavnega Ria Ferdianda žalil na obračunu 23. oktobra lani, ko naj bi večkrat uporabil tudi rasistične opazke. Kapetan Chelseaja je sicer vseskozi zanikal vse obtožbe in s tem prepričal tudi sodnika, ki je ob izreku sodbe dejal, da Terry ni rasist.

Brez komentarja

Terry ob prihodu s sodišča ni bil pripravljen na pogovore z novinarji in je odšel brez ene same besede.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.