Šport > Nogomet
18 ogledov

Sodnik izključil pet igralcev – v slačilnici!

Bradford Crawley Town pretep Anglija angleška liga prvenstvo Youtube
Glavni sodnik tekme med angleškima četrtoligašema Bradford Cityjem in Crawley Townom je po koncu obračuna izključil pet igralcev. Vse lepo in prav, če se to ne bi zgodilo kar v obeh slačilnicah. "Ne morem verjeti," je bil začuden trener Bradforda Phil Parkinson.

Tekma med četrtoligašema Bradford Cityjem in Crawley Townom, ki se v angleški League 2 (četrti ligi) še vedno bori za napredovanje, se je končala z množičnim pretepom, po katerem je glavni sodnik tekme izključil pet nogometašev. Domači Bradford je tekmo izgubil z 1:2, po koncu pa jih je tako kot njihove nasprotnike v slačilnici obiskal sodnik in, kot bi bil na zelenici, k sebi poklical izbrane nogometaše ter jih – izključil!

"Ne morem verjeti, da se je to zgodilo," je bil po tekmi začuden Bradfordov trener Phil Parkinson, ki je lahko le nejeverno gledal, kako je glavni sodnik Ian Williamson izključil tri njegove nogometaše. "Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi sodnik prišel v slačilnico, k sebi poklical igralce in jih izključil. Ni mi dovolil vstopiti!"

Šest igralcev Crawleyja in en Bradforda so dobili rumene kartone že med samo tekmo, Bradfordovega Andrewa Daviesa, ki je bil izključen, pa zdaj čaka pet tekem prepovedi igranja, saj je bil to že njegov tretji rdeči karton v sezoni. "Šlo je le za nekaj prerivanja, česar vseeno ni lepo videti," je pristavil Crawleyjev trener Steve Evans. "Četrti sodnik mi je potrdil, da je Bradfordov fant pritekel in nekoga udaril. Potem se je začelo prerivanje v gruči, ki se je najprej zbrala zato, da bi si segla v roko. Škoda, ker je to pokvarilo neverjetno predstavo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.