Šport > Nogomet
19 ogledov

''Sodnik je navijal za Angleže''

(Slovenija - Anglija) Euro 2016 kvalifikacije Anže Petkovšek
Strelca obeh slovenskih golov na tekmi proti Angliji sta obžalovala poceni izgubljeno točko.

"V slačilnici je tišina, razočarani smo. Tekmec je kaznoval vse naše napake. Mogoče smo v določenih situacijah delovali premalo izkušeno. Borili smo se, vendar to ni bilo dovolj. Ko smo imeli žogo v nogah je vse skupaj izgledalo dobro, a je bilo v teh situacijah preveč lukenj v naši obrambi," je po porazu proti Angliji (2:3) dejal strelec prvega gola za Slovenijo Milivoje Novaković.

"Angleži imajo vrhunske posameznike, tokrat pa je zablestel Wilshere. V rokah smo imeli točko, s katero bi lažje živeli v nadaljevanju kvalifikacij. Na dopust potujemo žalostni, vendar odločni, da jeseni naredimo vse za uvrstitev na evropsko prvenstvo," je dodal Novaković.

"Vidi se, da ko Slovenija začne igrati, ko imamo žogo, se odpre nekaj prostora. Ni bilo enostavno ... Mislim, da tudi sodnik (Undiano Mallenco, op. a.) mogoče malce bolj navija za Angleže, ker za nas ni piskal toliko prekrškov ... Ampak to je nogomet - razočarani smo, a gremo naprej. Čakajo nas pomembne tekme in še vedno smo v boju za prvenstvo." 

"Morali bi vzeti vsaj točko. Škoda, da smo po drugem doseženem zadetku hitro prejeli zadetek, Anglija je velesila, a bi si zaslužili več. Ne bomo obupali, saj je pred nami še ogromno tekem. Kot kaže bo ključna tekma v Švici, kjer bomo morali iztržiti pozitiven rezultat," je povedal Nejc Pečnik, ki je zabil drugi gol Slovenije.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 09:14 15.junij 2015.

    Kaj naj človek pametnega pove o še enem ponesrečenem nastopu slovenske nogometne reprezentance? Seveda bodo mnogi komentirali v slogu, da ni sramotno izgubiti z Angleži. Ja seveda ni, NADALJEVANJE NA :http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/131108/nogomet-sloang-kavc-analiza-iv