Šport > Nogomet
124 ogledov

Sodnik, saj se verjetno šališ!

Neymar Barcelona EPA
Sodniški šov je zaznamoval še eno tekmo Barcelone.

Pri Barceloni so imeli pred zadnjim kolom španskega prvenstva veliko povedati čez izbor sodnikov, vsaj enemu pa je očitno njihov pritisk precej zlezel pod kožo.

"Barceloni bo proti Eibarju sodil Hernandez Hernandez, ki ji ni priznal zadetka proti Betisu, čeprav je bila žoga meter čez golovo črto in je Realu na dvoboju z Espanyolom oprostil dve enajstmetrovki. Isti sodnik je podaril najstrožjo kazen Realu na tekmi proti Sportingu," so o sodniku Alejandru Joséju Hernandezu Hernandezu zapisali pri katalonskem Mundo Deportivu.

In zgodilo se je. Delilec pravice je sodil katostrofalno, a pri tem podaril dve enajstmetrovki Barceloni. V igralskih vložkih sta zablestela Jordi Alba in Neymar, Lionel Messi pa je izkoristil le en strel z bele točke. Eibar je sicer vodil z 2:0 v gosteh, na koncu pa klonil z 2:4. Tudi zmaga Barceloni sicer ni pomagala, saj je Real Madrid v gosteh ugnal Malago in osvojil naslov.

Glede na videno bi dejali, da Hernandez Hernandez še kar nekaj časa ne bi smel soditi tekem Barcelone in madridskega Reala.

Enajtmetrovka po 'prekršku' nad Albo:

'Prekršek' nad Neymarjem, branilec Ander Capa pa je prejel še drugi rumeni karton in predčasno pot v garderobo. Messi je v 75. minuti nato zadel za 3:2.

Hernandez Hernandez je sicer med sezono poskrbel tudi za upravičeno jezo pristašev Barcelone, ko ni priznal zadetka Kataloncev proti Betisu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.