Šport > Nogomet
20 ogledov

Sodnik se je opravičil Redknappu

redknapp EPA
Chelsea se bo v finalu FA pokala pomeril z Liverpoolom, potem ko je v polfinalu na Wembleyju s kar 5:1 odpravil Tottenham. Nad zmago modrih pa visi velika črna pika, saj je sodnik priznal njihov drugi zadetek, čeprav žoga ni prešla golove črte.

Trener Tottenhama Harry Redknapp je bil po srečanju upravičeno besen na glavnega sodnika Martina Atkinsona. Najverjetnejši novi angleški selektor pa bi lahko bil besen in jezen tudi na stranskega sodnika, ki je Atkinsonu signaliziral, da je žoga ob strelu Juana Mate prešla golovo črto, čeprav je v resnici ni.

"Sodnik je pogledal posnetke po srečanju in mi dejal, da se počuti še slabše kot jaz. Odvrnil sem mu, da mu ne verjamem. Tega ni naredil namerno, toda ne razumem, kako je lahko priznal zadetek," je dejal Redknapp. Spursi so po drugem zadetku uspeli znižati na 1:2, nato pa so polfinalisti Lige prvakov stopili na plin in do konca srečanja zabili še tri zadetke.

Najspornejši trenutek srečanja pa sta pokomentirala tudi trener Chelseaja Roberto Di Matteo in John Terry. "Ne mislim, da je žoga prešla golovo črto, čeprav še nisem pogledal posnetka. Že dlje časa želimo novo tehnologijo v nogometu in pričakujem, da jo bomo čim prej dobili," je dejal Terry, medtem ko je Di Matteo pripomnil: "Žoga očitno ni prešla golove črte, priznali so nam gol, ki ga ni bilo, toda spomnite se, kolikokrat nam niso priznali zadetka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.