Šport > Nogomet
26 ogledov

Sodnika oblekel v dres Man Uniteda

Nogometaš Liverpoola Ryan Babel je nezadovoljen s sojenjem na tekmi proti Manchester Unitedu sodnika Howarda Webba v photoshopu „oblekel“ v dres rdečih vragov.

Takoj po koncu 3. kola angleškega FA pokala med Manchester Unitedom in Liverpoolom, ki so ga rdeči vragi na Old Traffordu dobili z 1:0, je nogometaš redsov Ryan Babel jasno pokazal, kaj si misli o sojenju glavnega delivca pravice Howarda Webba. Nizozemec je na Twitterju objavil računalniško obdelano fotografijo, na kateri je Webb oblečen v dres Manchester Uniteda, ob fotografiji pa pustil sporočilo: "In njega imajo za enega najboljših sodnikov. To je šala."

Webb je že v prvi minuti srečanja med Manchester Unitedom in Liverpoolom dosodil sporno enajstmetrovko v korist rdečih vragov, kasneje pa še izključil kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda. Babel bo verjetno zaradi te poteze kaznovan, iz angleške nogometne zveze (FA) pa so že najavili preiskavo dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.