Šport > Nogomet
1825 ogledov

Sodnika želel povoziti z vozilom, nato krenil nad igralce

nogometni sodnik youtube
Sojenje je lahko tudi precej stresno in nevarno.

Sodniki znajo večkrat ujeziti navijače, a za nekaj novega je poskrbel privrženec južnoafriškega kluba. Sodnika je skušal zbiti s svojim jeklenim konjičkom, delilec pravice se je uspel le za las izogniti hujšim poškodbam. Preplašeno so morali nato bežati tudi nogometaši na gostujoči klopi.

Včasih je težko sprejeti, da vaša ekipa po vodstvu z 1:0 izgublja z 1:2, a vsaj majhen korak predaleč je šel privrženec na dvoboju tretjeligaških ekip Luke Ball Controllers in Polokwane. Očitno se mu je zamerilo predvsem sojenje glavnega delilca pravice.

"Po golu za 1:2 je moral sodnik z enim očesom vseskozi gledati, če ne bo jezni navijač vdrl na zelenico. Želel je povoziti sodnika, ko pa se mu je ta izmaknil, je svojo jezo želel stresti nad rezervno Polokwaneja," je za The Citizen izjavil eden izmed gldalcev na dvoboju.

"Šokirani smo nad tem barbarskim početjem. To se v nogometu ne sme dogajati. Sledil bo sestanek z vodilnim možmi nogometne zveze, da bi rešili ta problem," pa je po incidentu dejal tiskovni predstavnik Združenja nogometašev južnoafriške lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.