Šport > Nogomet
28 ogledov

Sodniško opravičilo West Bromu

Steven Reid, prekršek na Ramiresom Reuters
Vodja angleške zveze profesionalnih nogometnih sodnikov Mike Riley se je osebno opravičil West Bromwich Albionu zaradi številnih napak.

Trener 'Baggiesov' Steve Clark je sporočil, da je West Brom prejel klic Mika Rileyja, ki se je klubu opravičil zaradi enajstmetrovke, ki je bila dosojena v korist Chelsea na prvenstveni tekmi nedolgo tega. S to sporno enajstmetrovko so modri prišli do izenačenja, West Brom pa je ostal brez dveh točk.

"Prejeli smo klic opravičila Mika Rileyja. Meni, da je bila storjena napaka. To nam sicer ne vrne izgubljenih točk, je pa vseeno lepa gesta," je povedal Clark.

Klic sodniške organizacije je odgovor na pismo, ki ga je vodstvo kluba naslovilo nanjo. V pismu so se pritožili zaradi številnih napak, s katerimi so sodniki oškodovai West Brom v letošnji sezoni. Po mnenju kluba so zaradi teh napak ostali brez sedmih točk. Klic Rileyja sicer ni prvo opravičilo klubu zaradi omenjenih napak, že pred nekaj tedni se je zaradi nedosojene enajstmetrovke proti Stoke Cityju opravičil sodnik Howard Webb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.