Šport > Nogomet
27 ogledov

Šok: 44% navijačev bi prodalo Ramosa

Ramos Casillas Marcelo Real Madrid Galatasaray Liga prvakov EPA
Večina navijačev madridskega Reala ne bi prodala branilca Sergia Ramosa, a rezultati spletne ankete portala Marca.com kažejo, da so podporniki kraljevega kluba o temi dokaj razdvojeni.

V Madridu je še vedno pereča tema prihodnost Sergia Ramosa, ki se je sprl s predsednikom Florentino Pérezom, ta pa je svojemu nogometašu sporočil, da ga je pripravljen prodati za 65 milijonov evrov, tudi v primeru, da bo zahtevano vstoto ponudila Barcelona.

Ramos in Pérez se še vedno nista dogovorila o novi pogodbi, odkupna klavzula branilca pa znaša 150 milijonov, vendar se pri Realu zavedajo, da takšne vsote ne bodo mogli iztržiti.

V anketi spletnega portala Marca.com je 55.8% bralcev glasovalo, da si želijo Ramosa še naprej gledati v Realovem dresu, medtem ko jih 44.2% meni, da bi bilo branilca treba prodati, četudi v Barcelono.

Ramos, ki je na tekmi proti Galatasarayju dobil pridigo trenerja Carla Ancelottija, je še vedno prva izbira italijanskega stratega, čeprav trenutno ni v najbolj blesteči formi. Njegovemu odhodu iz Madrida sicer nasprotuje tudi Ancelotti.

Španski mediji so Ramosa obtožili, da je na prireditvi enega glavnih sponzorjev ignoriral predsednika kluba, branilec pa je odgovoril prek svojega Twitter profila, kjer je zapisal: ''Vedno pozdravim svojega predsednika. Še ena stvar, ki jo hočejo prodati. Srečo imam, da igram za Real Madrid.''

Pozdrav Ramosa in Péreza:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.