Šport > Nogomet
4152 ogledov

Povezovali so ga s Shakiro, zdaj šokiral: "Gej sem"

iker casillas Epa Iker Casillas.
Nekdanji legendarni vratar madridskega Reala in španske nogometne reprezentance Iker Casillas je prek Twitterja šokiral: "Gej sem." Kasneje je zapis izbrisal in pojasnil, da so mu vdrli v račun. Opravičil se je sledilcem in LGBT skupnosti.

Potem ko so ga v zadnjem času španski mediji povezovali s številnimi lepoticami – med drugim tudi z zdaj že bivšo izbranko Gerarda Piqueja, slavno kolumbijsko pevko Shakiro – je Iker Casillas na Twitterju sporočil sledilcem: "Lepo nedeljo želim. Upam, da boste to spoštovali – gej sem."  A kot se je kasneje izkazalo, zapis ni bil delo njegovih prstov, pač pa mu je nekdo vdrl v račun, kar je kasneje tudi pojasnil z novim zapisom. 

Tvit Ikerja Casillasa | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Iker Casillas ima z bivšo partnerko, novinarko Saro Carbonero, dva otroka, po ločitvi pa ga v zadnjih tednih nenehno povezujejo s postavnimi dekleti (Shakira, Melyssa Pinto, Rocío Osorno in nazadnje tudi Alejandra Onieva), zato je v španskih medijih objava legendarnega vratarja nemudoma postala sumljiva in takoj so jo začeli povezovati z morebitnim vdorom v račun.

Komentarjev 1