Šport > Nogomet
13 ogledov

Šok pri Realu: Mou razmišlja o odhodu!

Mourinho je bil pri Realu v zadnjih mesecih osamljena figura. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nesporazumi med trenerjem Real Madrida Joséjem Mourinhom in nadrejenimi v klubu so, kot kaže, dosegli vrelišče. Španski mediji poročajo, da naj bi Portugalec junija celo zapustil Madrid!
Draga prekinitev pogodbe
Pred začetkom letošnje sezone je José Mourinho z Realom podpisal štiriletno pogodbo, kar pomeni, da bi bilo njegov predčasni odhod potrebno še kako drago plačati. Po informacijah iz Španije naj bi bili vsi trije klubi (Inter, United in City) pripravljeni poravnati še tako visok račun.

José Mourinho razmišlja o odhodu iz Real Madrida, kar naj bi storil 30. junija. S to bombo so pred nekaj trenutki postregli španski mediji, ki navajajo, da naj bi bil Portugalec razočaran nad odnosom kluba, ki mu ni ugodil pri nakupu novega napadalca, njegovi spori z direktorjem Jorgejem Valdanom pa imajo že dolgo zgodovino. Je to konec romance, imenovane Moudrid? Možne destinacije: Manchester United ali City in povratek k Interju!

Poleg omenjenih reči Mourinha moti tudi struktura kluba in dejstvo, da "vsi ne veslajo v isto smer". Še dodatno so Mourinha razjezile izjave Valdana po nenadejanem remiju pri Almerii (1:1), kjer je Realov direktor izrazil začudenje nad dejstvom, da tekme ni začel Karim Benzema. Seznam nezadovoljstva se še kar daljša in daljša, saj naj bi Mourinha zmotilo tudi to, da klub zavoljo ohranitve dobrih odnosov z Athletic Bilbaom ni želel kupiti napadalca Fernanda Llorenteja, čeprav je za njegov poletni prestop praktično že vse dogovorjeno. Tu je še nezadovoljstvo s pogodbo Pepeja, ki je klub (še) ni podaljšal in še bi lahko naštevali. Zahteven Portugalec, ni kaj.

Napeta novinarska konferenca
Zadnja novinarska konferenca pred tekmo proti Atléticu Madridu v španskem pokalu je bila še posebej napeta. Mourinho je streljal vsepovprek: "Prestar sem že za to, da bi mi ljudje puščali sporočila po časopisih. Za to sem že dinozaver," je bila jasna navezava na Valdanove izjave v medijih, a Portugalec ni želel potrditi, da govori o njem. Varni niso bili niti sodniki, saj naj bi "obstajala ena pravila za Mourinha in druga za ostale".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.