Šport > Nogomet
48 ogledov

Šok v Braziliji: umrl "novi Pele"

Arjuna Luiz Venutto Ramos Youtube
Nova smrt na nogometnih igriščih. V nedeljo je v Braziliji življenje na igrišču izgubil komaj 17-letni Arjuna Luiz Venutto Ramos, ki so ga klicali Pele. Vsi zdravniški izvidi do srečanja so kazali na to, da je bil mladenič povsem zdrav.

Iz Brazilije prihaja tragična novica, da je v nedeljo na obračunu mlajših selekcij São Bernarda in Portuguesa Santista življenje izgubil komaj 17-letni nogometaš Arjuna Luiz Venutto Ramos. Mladenič, ki je veljal za velikega talenta brazilskega nogometa in so ga klicali kar Pele, se je na igrišču zrušil v prvem polčasu. Nesrečnika so hitro prepeljali v bolnišnico, toda kljub trudu zdravniškega osebja je izgubil bitko za življenje. Zdravniki so odkrili, da je umrl zaradi posledic srčnega infarkta.

"Vsi dosedanji pregledi in medicinska dokumentacija dokazujejo, da je bil igralec povsem zdrav," je po tragičnem dogodku dejal klubski zdravnik São Bernarda.

São Bernardo je na uradni klubski strani že objavil sporočilo, v katerem so izrekli iskreno sožalje nogometaševi družini in hkrati obljubili pomoč nesrečnikovi družini.

"Pele" je sicer še eden v vrsti številnih športnikov, ki so v zadnjih mesecih izgubili svoje življenje. Pred njim so prav tako na igrišču umrli nogometaš Piermario Morosini pa odbojkarji Vigor Bovolenta, Veronica Gomez in Nemanja Nešić ter plavalec Alexander Dale Oen.

Komentarjev 1