Šport > Nogomet
128 ogledov

Šokantno pismo Ronaldove žrtve

ronaldo EPA
Na dan prihajajo nove podrobnosti v zvezi s posilstvom, ki naj bi ga leta 2009 v Las Vegasu zagrešil Cristiano Ronaldo.

Pred dnevi je športno in svetovno javnost pretresla novica, da naj bi Cristiano Ronaldo pred prestopom k Real Madridu posilil ameriško dekle in ji za njen molk odštel 375.000 dolarjev. Novico je razkril nemški Spiegel, ki se je skliceval na serijo dokumentv Football Leaks.

Ronaldo je obtožbe kategorično zanikal in prek pravne službe napovedal sanckije za vse vpletene. ''Obtožbe o posilstvu so nagnusne in nezaslišane,'' je v sporočilu za javnost zapisalo podjetje Gestifute, ki ga vodi Ronaldov agent Jorge Mendes.
Žrtev domnevnega posilstva naj bi od Ronalda prejela odškodnino in se pogodbeno zavezala, da ne bo vložila kazenskega pregona ali o incidentu spregovorila v javnosti.

Američanka, katere ime ostaja neznanka, je na ponudbo pristala, njen edini pogoj pa je bil, da Ronaldu napiše pismo. Pismo, za katerega predstavniki nogometnega superzvezdnika trdijo, da ga ni nikoli dobil, njegovo domnevno vsebino pa razkriva srbski spletni portal Kurir.rs.

''Napadel si me od zadaj, z belim vencem okoli vratu. Ves čas em kričala 'ne, ne, ne!' in te prosila, da prenehaš. Nikoli v življenju nisem bila tako prestrašena,'' šokantno vsebino pismo rakzkriva srbski Kurir. ''Rada bi svetu povedala, kdo si v resnici,'' naj bi zapisala Američanka, ki je kasneje obžalovala, da je sprejela denarno odškodnino.

''Ni mi mar za denar. Rada bi pravico, a pravice ni, saj nisem več ista oseba, kot sem bila prej. Danes bi spremenila svojo odločitev. Minilo je leto dni, odkar si me posilil. Upam, da si se kaj naučil iz te napake. Nikoli tako zlahka ne vzemi življenja ženski, kot si ga vzel meni,'' citira Kurir.

 
Komentarjev 5
  • stanekos 22:10 18.april 2017.

    Zapečeni Portugalci in Španci so itak arabskega porekla.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:34 18.april 2017.

    Jest sem pa skoz mislu,da je toplovodar.Madona v kakšni zmoti sem živel?Je pa nekaj res govedo ostane govedo in me sploh ne čudi,da so se pojavile take obtožbe,saj govedar deluje,kot,da je edini na svetu in mu je vse dovoljeno.

  • Zmago 14:06 18.april 2017.

    Zmanjkalo, zmanjkalo. Zanima me koliko kaj dobijo odškodnine švedske, nemške, ......... ženske za posilstva ???https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz;=1C1EJFA_enSI729SI729&ion;=1&espv;=2&ie;=UTF-8#q=refugee+rape+sweden