Šport > Nogomet
20 ogledov

Solbakken Novakovića vrgel iz ekipe

Novaković Solbakken Köln Koln Koeln Hertha Berlin Bundesliga Nemčija nemška liga Reuters
Strateg Stale Solbakken je pred sobotno tekmo proti Werderju iz ekipe Kölna izločil štiri igralce, med katerimi je tudi Slovenec Milivoje Novaković. Solbakken je dejal, da si morajo ti štirje igralci "vzeti čas za premislek".

Trener nemškega nogometnega prvoligaša Kölna Stale Solbakken očitno ni zadovoljen z odnosom nekaterih svojih igralcev. Pred sobotno prvenstveno tekmo je štiri igralce izpustil z dvodnevnih priprav na tekmo z Werderjem iz Bremna, med njimi je tudi nekdanji slovenski reprezentant Milivoje Novaković.

Ob Novakoviću bodo priprave prisiljeni izpustiti še brazilski branilec Andrezinho, nemški vezist Kevin Pezzoni in portugalski vezist Armando Petit. Solbakken je novinarjem pojasnil, da si morajo ti štirje igralci "vzeti čas za premislek". V kadru za sobotno tekmo jih ne bo. Novaković je na 161 tekmah za Köln zabil 72 golov, v tej sezoni pa le štiri.

Köln, ki je danes vadil pred zaprtimi vrati, je po sobotnem prvenstvenem porazu na 16. mestu med 18 prvoligaši, kljub temu pa je vodstvo kluba izrazilo podporo Solbakknu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.