Šport > Nogomet
30 ogledov

Solskjaer pripeljal prvo januarsko okrepitev

Magnus Eikrem Wolff EPA
Valižanski klub Cardiff City, ki anstopa v prvi angleški nogometni ligi, s je okrepil z Norvežanom Magnusom Wolffom Eikremom, ki je prišel iz Nizozemske.

Šele nedavno je vajeti kluba iz presotlnice Walesa prevzel Norvežan Ole Gunnar Solskjaer, pa je že posegel po prvi kadrovski spremembi. Cardiff Cityju se je pridružil njegov sonarodnjak, vezist Magnus Wolff Eikrem, ki je nerazkrito vsoto prestopil iz nizomeskega Heernveena. Eikrem in Solskjaer sta stara znanca, saj sta pred tem že sodelovala pri Manchester Unitedu in Moldeju, od katerega je na Nizozmesko odšel samo pol leta nazaj.

"Magnusa poznam že mnogo let saj sem z njim sodeloval tako pri Manchestru kot pri Moldeju. Pri slednjem sem ga moral prodati, čeprav je bil naš najboljši igralec in zdaj sem zelo srečen, da sem ga lahko pripeljal v Cardiff za ugodno ceno. Je kreator, izjemno tehnično podkovan, dobrimi predložki in vizijo," navdušenja ni mogel skrivati norveški strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.