Šport > Nogomet
25 ogledov

Soseda Henryja Kravitz in Kidmanova

Henryju se v New Yorku nikakor ne godi slabo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Francoski nogometni zvezdnik Thierry Henry, ki se je po koncu reprezentančne kariere odločil zaigrati v ameriški ligi MLS, si je v New Yorku privoščil razkošno stanovanje v elitnem okrožju na Manhattnu.

Za stanovanje, pravzaprav gre za trinadstropno hišo, bo odštel skoraj 15 milijonov dolarjev. Thierry Henry, ki se je po upokojitvi dresa trikolorov preselil onstran Atlantika, je v profesionalni ameriški nogometni ligi (Mayor League Soccer) na vrhu najbolj plačanih igralcev. V dresu Red Bulls Club, nogometnemu moštvu iz "velikega jabolka", bo do konca sezone bogatejši za 5,6 milijona dolarjev.

V prestižni soseski bo imel Francoz sila ugledne sosede iz glasbenega in igralskega sveta, med drugim bo na ulici pozdravljal glasbenika Alicio Keys in Lennyja Kravitza ter igralko Nicole Kidman. Trinadstropna rezidenca bo res razkošna. Velika bo skupno 600 kvadratnih metrov s teraso, ki bo merila "skromnih" 450 kvadratnih metrov in gledala na ulico Crosby.

Henry je že sklenil pogodbo o nakupu z nepremičninskim agentom, ki sicer o kupčiji s francoskim nogometašem molči. Za dupleks bo najprej odštel devet milijonov dolarjev, nato pa bo pristavil še 4,85 milijona dolarjev za spodnje stanovanje, ko se bo sedanji stanovalec odselil. Henry bo nato povezal stanovanja v eno enoto in si uredil "tripleks".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.