Šport > Nogomet
20 ogledov

Sova poginila, nogometaš se opravičuje

Takole se je na udarec pripravil Moreno. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Nesrečna sova, ki jo je na tekmi kolumbijske lige brcnil eden izmed nogometašev, je po zdravljenju na veterinarski kliniki poginila. Nasilni igralec se opravičuje: "Želel sem le, da bi poletela!" Kaj?!
Sove nisem hotel poškodovati. To sem storil, da bi videl, če bo poletela.
Luis Moreno

Panamskemu nogometašu Luisu Morenu, branilcu Deportiva Pereire, grozi več tekem prepovedi igranja, potem ko je na tekmi kolumbijske lige proti Atletico Juniorju brcnil sovo, ki je priletela na igrišče. Ubogo ptico, sicer maskoto Juniorja, so sicer hitro oskrbeli na veterinarski kliniki v Barranquilli, a je poškodbam kasneje podlegla. VIDEO MORENOVE BRCE SE NAHAJA TUKAJ

In kako se brani panamski huligan? Bojda ni vedel, da gre za maskoto Atletica?! Imaš srce, Luis? Ne? Se nam je zdelo. Navijači so ga že na tekmi nagradili s klici: "Morilec, morilec!", Moreno pa se je kasneje branil z neverjetnimi besedami:

"Rad bi se opravičil navijačem. Sove nisem hotel poškodovati. To sem storil, da bi videl, če bo poletela. Hotel sem jo le spraviti z igrišča. Brca je bila produkt napetosti na igrišču v tistem času," je povedal Moreno.

Takole so za sovo po napadu poskrbeli veterinarji v Barranquilli:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.