Šport > Nogomet
16 ogledov

Spalletti namesto Ranierija

Žurnal24 main
Vodilni možje Juventusa bodo v kratkem poslali ponudbo Romi. V svoje vrste želijo zvabiti trenerja Luciana Spallettija, v nasprotno smer pa bi odšel Claudio Ranieri.

Kot trdi časnik La Repubblica, je sredin poraz v polfinalu italijanskega pokala proti Laziu prisilil vodilne v klubu, da na novo začrtajo cilje za naslednjo sezono. V tej bo namreč Stara dama znova ostala brez lovorike.

Uprava Juventusa je vselej trdila, da trdno verjame v trenerja Claudia Ranierija in da bo ta ostal na klopi do izteka pogodbe. Po porazu z Laziem pa so glas povzdignili navijači. Po tekmi so od igralcev zahtevali odgovore, zakaj je prišlo do še ene slabe sezone. Kot logična se je ponudila zamenjava trenerja. Uprava torinskega kluba naj bi tako želela pripeljati Luciana Spallettija, v nasprotno smer pa bi odšel Ranieri. Spallettija so italijanski mediji že pred letom dni povezovali z Juventusovo klopjo, a takrat do prestopa ni prišlo. Kako bo tokrat?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.