Šport > Nogomet
5 ogledov

Špance okradla dekleta: do jutra igrali slačipoker

Globoesporte Španija Recife naslovnica seks evro evri Twitter
Brazilska spletna stran Globoesporte je udarila z novico, da policija zvezne države Pernambuco preiskuje dogodke v hotelu Golden Tulip v Recifeju, kjer naj bi si nogometaši Španije privoščili divjo zabavo.

Hotel Golden Tulip je zaslovel po prvi tekmi Španije na pokalu konfederacij, ko se je razvedelo, da so šest nogometašev iz moštva aktualnih evropskih in svetovnih prvakov okradli po zmagi nad Urugvajem.

Poročila je vodja varnosti pri reprezentanci, Raúl Jiménez, kasneje sicer zavrnil, kot tudi vodja hotela Eduardo Barbosa, medtem ko je Mednarodna nogometna zveza (Fifa) navedbe potrdila. Toda vse očitno le ni bilo tako nedolžno.

Brazilski Globoesporte namreč poroča, da so Španci po prihodu s tekme v Recifeju najeli glasbeno skupino pagode (vrsta sambe), po navedbah prisotnih pa je bilo veliko glasbecaipirinhe (tradicionalnega koktajla), piva in deklet.

Z dekleti igrali slačipoker

Zabava naj bi potekala povsem običajno vse do prve ure zjutraj, ko je glasbena skupina prenehala z igranjem in je skupina petih deklet odšla v prostore, kjer so nastanjeni nogometaši. Po navedbah Brazilcev je v sobe z dekleti odšlo pet nogometašev in en član strokovnega štaba, tam pa naj bi igrali slačipoker.

Naslednji dan, ko so dekleta odšla, so Španci ob odhajanju v Rio de Janeiro odkrili, da jim v denarnicah manjka več tisoč evrov. Krajo je odgovornim pri reprezentanci prijavil branilec Barcelone Gerard Piqué, denar pa naj bi pogrešilo še pet soigralcev.

Vodja varnosti pregledal posnetke

Pri Globoesporteju še dodajajo, da so odgovorni v hotelu takoj začeli preiskavo in zaslišanja zaposlenih, ki so zanikali očitke o kraji. Jiménez, vodja varnosti španske reprezentance, se je iz Ria de Janeira vrnil v Recife, kjer so mu pokazali posnetke varnostnih kamer, Jiménez pa se je odločil po vsem videnem (in slišanem) zgodbo zaključiti.

Dekleta naj bi s seboj pripeljal ansambel, pri Globoesporteju pa so še dodali, da so Španci za proslavljanje zmage nad Tahitijem v Riu nato najeli drugo skupino glasbenikov.

Komentarjev 1
  • dostvasmam 07:27 25.junij 2013.

    reveži. fuzbalerji so ob več tisoč €.