Šport > Nogomet
37 ogledov

Španski "baby boom": očka bo tudi Iker

Iker Casillas Sara Carbonero Euro 2012 finale poljub Reuters
Vratar in kapetan španske nogometne reprezentance ter dolgoletni član Real Madrida, Iker Casillas, skupaj z izbranko Saro Carbonero pričakuje prvega otroka.

Po poročanju časopisa El Mundo sta se Iker Casillas in njegovo dekle Sara Carbonero, novinarka televizije Mediaset, na skupne počitnice prvič podala kot bodoča starša. Pri El Mundu dodajajo, da bo njun prvorojenec ali prvorojenka na svet privekal oziroma privekala ob koncu letošnjega ali na začetku naslednjega leta.

Tako Casillas, kapetan Real Madrida in španske reprezentance, kot tudi Carbonerova sta želela nosečnost čim dlje skriti pred javnostjo. Casillas je še en v nizu španskih reprezentantov, ki so v zadnjih mesecih dobili ali še pričakujejo prvega otroka.

Naraščaja so se med drugim razveselili Gerard Piqué, Cesc Fàbregas in Andrés Iniesta, po malem Milanu, Lii in Valerii pa bo moral skupaj z dolgoletno izbranko zdaj ime otroku izbrati še Casillas.

"Zelo sva srečna," je za časopis pred odhodom na počitnice sporočil parček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.