Šport > Nogomet
6168 ogledov

Novinarki zaradi tega vprašanja grozijo s posilstvom

Maria Moreno Instagram
Španska športna novinarka je v zvezi z grožnjami že podala prijavo na policijo.

Španska televizisjka novinarka Maria Moran je postala tarča nagnusnih groženj zaradi vprašanja, ki ga je nedavno zastavila strategu madridskega Reala Carlu Ancelottiju.

Novinarsko vprašanje, ki je v Španiji dvignilo veliko prahu, se je nanašalo na Viniciusa Jr. in veliko število rumenih kartonov, ki jih je zvezdnik Reala prejel v letošnji sezoni.

Vinicius | Avtor: Epa Epa

Vinicius Jr. je bil zaradi ugovarjanja sodniški odločitvi na nedavnem ligaškem dvoboju z Almeria kaznovan z desetim rumenim kartonom v tekoči sezoni španskega prvenstva, zaradi česar je moral še drugič letos počivati eno tekmo. Kraljevi klub je ob njegovi odsotnosti klonil proti Real Sociedadu (2:0).

"Ali menite, da bi bil rdeči karton morda koristnejša lekcija za Viniciusa glede na njegove nenehne proteste pri sodnikih?" je Ancelottija vprašala novinarka španske televizijske mreže Gol TV in BeIN Sportsa.

"Ne, ni potrebe po rdečem kartonu. Glede na število rumenih kartonov, menim, da jih je bilo več kot dovolj," je odvrnil italijanski strateg.

Carlo Ancelotti | Avtor: Epa Epa

Uporabniki družbenih omrežij so po objavi odlomka Moranovi grozili s posilstvom in celo smrtjo, grožnje pa se niso nanašale samo na njo, temveč tudi na njeno hči in celotno družino. Moranova ima 18-mesečeno hči iz zveze z nekdanjim vratarjem Barcelone Jasperjem Cillessenom.

Španska novinarka, ki je zadevo že predala organom pregona, je nekaj nepridipravov izpostavila na družbenih omrežjih, kjer je z zajemom zaslona javnosti predočila grozo vzbujajočo vsebino.

"To je samo nekaj groženj, ki sem jih prejela. Vse sem prijavila policiji," je pripisala.

 | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 07:19 04.maj 2023.

    Španski fašisti ....slovenski fašisti....vsi isti .

  • SlavkoKrizman 22:51 03.maj 2023.

    kvazi navijači v vsej svoji "lepoti"

  • Ender3 20:47 03.maj 2023.

    I ja bih to radio...