Šport > Nogomet
9931 ogledov

Spektakel pri Dončiću doma

Luka Dončić na eni od tekem Cowboys Reševalni pas/Twitter Luka Dončić na eni od tekem Cowboys
Real Madrid in Barcelona se bosta letos pomerila v Dallasu na stadionu AT&T, poročajo španski mediji.

"Uradno: el clasico ... v Dallasu," se glasi naslov članka španskega spletnega časopisa As. "29. julija se bosta v Dallasu pomerila Barcelona in Real Madrid na prijateljski tekmi," so še dodali. 

Real Madrid bo v ZDA, ki počasi postajajo Realov drugi dom, od 23. julija do 2. avgusta odigral štiri prijateljske tekme. Poleg Barcelone se bodo na ameriških tleh srečal še z Milanom, Juventusom in Manchester Unitedom. Sezona španske La Lige se bo začela 12. avgusta, tekme z velikani pa bodo Madridčanom služile kot sklepne priprave pred začetkom nove sezone. 

To bo še tretji el clasico v zgodovini na ameriških tleh, ugotavlja As. In to na stadionu za 1,2 milijarde evrov. Gre za stadiona znane NFL-ekipe Dallas Cowboys, tekme katerih si občasno ogleda tudi naš košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Ta je sicer velik navijač Real Madrida – tako v nogometu kot košarki. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.