Šport > Nogomet
13212 ogledov

Spletna vplivnica priznala, kaj je počela nogometašem Chelseaja

instagram
Dvaindvajsetletna spletna vplivnica je na sodišču priznala krivdo glede obtožb o zalezovanju treh nogometašev londonskega kluba.

Instagram model Melissa Sloan (22) je priznala, da je zalezovala nogometaša Chelseaja Masona Mounta in dva njegova soigralca, potem ko sta z Mountom preživela prvo skupno noč.

Sloanova in Mount, ki sta se spoznala novembra 2020 na zabavi v hiši Bena Chilwella, prav tako člana Chelseaja, sta se občasno videvala približno šest mesecec, preden je Mount končal njuno razmerje.

Ker se mladenka s tem ni mogla sprijazniti, je začela nogometaša Chelseaja zasipavati s klici in sporočili. Kadarkoli je Mount blokiral njeno številko, si je omislila novo in nadaljevala z nadlegovanjem. Skupno je angleški napadalni vezist prejel sporočila z 21 različnih telefonskih številk. 

Iz obupa mu je poslala celo posnetek, na katerem plačuje za novo številko, in ga obvestila, da je "prenehala kupovati hrano, saj si bo lahko tako privoščila toliko številk, kolikor bo potrebno." Občasno mu je pošiljala tudi grozilna sporočila.

Mason Mount | Avtor: Epa Epa

Po Mountu je nekaj časa grenila življenje Chilwellu, nato se je spravila še na Billyja Gilmourja, katerega je nadlegovala tudi po tem, ko se je od Chelseaja preselil k Brightonu. Trdila je celo, da je bila prisiljena splaviti njegovega otroka, kar pa Gilmour odločno zavrača, saj po njegovih besedah nista bila nikoli intimna.

"Neprestani napadi name, moje prijatelje in družino so zelo negativno vplivali name. Zaspal sem lahko samo s pomočjo uspavalnih tablet, kar se je odražalo tudi na moji igri," sodni spisi citirajo Gilmourja.

Sloanovi, ki je krivdo priznala, grozi zaporna kazen.

Billy Gilmour | Avtor: Epa Epa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Ender3 17:57 27.maj 2023.

    Le zakaj se ne spravi na kakšnega politika, kot Tina G. Znano je, da imajo žogobrci denar ampak tistega v glavi pa, nimajo na pretek..

  • wolfenstein 15:51 27.maj 2023.

    Plenilk, ki ne izbirajo sredstev za uresničitev lagodnega življenje na tuj račun, je danes na vsakem vogalu, nogometaši pa so njihove najbolj zaželjene tarče. Dovolj je nekajkratni obisk Ljudskega vrta, kjer se lahko opazi vedno iste že odcvetele lahkoživke, ki ...prikaži več še vedno upajo. Ceno posameznega nogometaša na transfermarktu poznajo bolje od najboljšega menedžerja. Pozabljajo pa, da si ti fantje lahko kadarkoli in kjerkoli kupijo veliko boljšo izbiro.

  • Pierre 10:49 27.maj 2023.

    Prežihov Voranc uporablja izraz ''podržavka'' ker ti jo ''podrži'' dokler ne opraviš....