Šport > Nogomet
25 ogledov

Sponzor zahteva Anelkajevo glavo

Anelka West Ham United West Bromwich Albion WBA Premier League proslavljanje pro Reševalni pas/Twitter
Glavni sponzor ekipe West Bromwich Albion zahteva umik Francoza Nicolasa Anelkaja iz ekipe.

Gesta Nicolasa Anelkaja ob proslavljanju zadetka še vedno buri duhove. Zloglasna "quenelle", ki jo povezujejo z nacističnim pozdravom, še vedno ni dobila epiloga, saj se angleška nogometna zveza še ni odločila o meribitni kazni. Je pa zato zdaj glasno spregovoril glavni sponzor kluba.

Podjetje Zoopla, ki oglašuje na majicah West Broma, je v lasti Alexa Chestermana, poslovneža judovske krvi. Ta je izrazil ogorčenje, da je Francoz še naprej član ekipe katero finančno podpira. Vodstvu kluba je tako zdaj postavil ultimat; ali gre Anelka, ali pa se bo umaknil sponzor. Klub je na njegovo grožnjo takoj odgovoril.

"Nicolas lahko igra tekme dokler nogometna zveza izvaja preiskavo. Zatorej bo ostal v ekipi in v obravnavi za igro dokler zveza ne odloči," so zapisali. Športni direktor kluba Richard Garlick pa si je ob tem zaželel hitre odločitve Angelške nogometne zveze, saj je klub pred kratkim prodal napadalca Shana Longa, tako da bi morebitna kazen Anelkaju pomeni potrebo po novih nakupih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.