Šport > Nogomet
11 ogledov

Spopad velikanov New Jerseyju

Argentina, Messi, Aguero Reuters
Stadion MetLife Stadium v New Yerseyju bo 9. junija gostil prijateljsko tekmo med Argentino in Brazilijo. Ker je ta termin tudi v koledarju Mednarodne nogometne zveze (Fife), bosta lahko obe ekipi računali na najboljše igralce.

Južnoameriška nogometna velikana in tradicionalna tekmeca Argentina in Brazilija bosta letos igrala prijateljsko tekmo na nevtralnem terenu. Kot je sporočila argentinska nogometna zveza (AFA), bo dvoboj v ameriškem New Jerseyju 9. junija.

Ker je ta termin tudi v koledarju Mednarodne nogometne zveze (Fife), bosta lahko obe ekipi računali na najboljše igralce, ki igrajo v Evropi, vključno z najboljšim nogometašem na svetu, Argentincem Lionelom Messijem.

Tekmo bodo igrali na novem stadionu MetLife Stadium v East Rutherfordu, kjer sta sicer doma ekipi ameriškega nogometa New York Jets in New York Giants, sprejme pa lahko 82.500 navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.