Šport > Nogomet
27 ogledov

Spor Casillasa in C. Ronalda!

Casillas zagotavlja, da se s Cristianom razumeta dobro. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Španski mediji so v sredo postregli s pravo bombo: kapetan Reala Madrida Iker Casillas in njegov soigralec Cristiano Ronaldo naj bi bila na smrt sprta! Razlog? Kritike Sare Carbonero, Ikerjeve izbranke.
O kritikah Sare Carbonero na račun Cristiana Ronalda smo že poročali. Osvežite si spomin TUKAJ!

V oddaji El Larguero priljubljene španske radijske postaje Cadena Ser so kot prvi potrdili govorice, da število prijateljev Cristiana Ronalda pri Realu Madridu vztrajno pada. Še več: Portugalec naj bi se na smrt sprl tudi s kapetanom moštva Ikerjem Casillasom in to le zato, ker ga je na televiziji 20. septembra letos kritizirala njegova izbranka Sara Carbonero.

"Cristiano je bil vedno egoist in individualist," je takrat dejala Sara. "Kot takšen je tudi prišel k Realu." Portugalec je svojemu kapetanu nemudoma poslal SMS-sporočilo, Casillas pa se mu je opravičil z besedami, da je Sara pač novinarka in opravlja svoje delo. Od takrat naprej je šel že v osnovi zelo napet odnos (spomnimo: predsednik kluba Florentino Pérez je ob prihodu Ronalda k Realu dejal: "To je tvoj Real!") strmo navzdol, praktično vsak ptiček na madridski Gran Vii pa že čivka, da slačilnica Reala še zdaleč ni wellness center.

Alves: "Cristiano malce aroganten!"
Branilec Barcelone Daniel Alves je v zadnjem času odprl redno izmenjavo mnenj s trenerjem Reala Joséjem Mourinhom. V ponedeljkovem intervjuju za športni časnik A Bola pa je udaril tudi po Cristianu Ronaldu: "Menim, da bi moral biti najboljši nogometaš na svetu miren fant, skromen, simpatičen ... (Lionel) Messi ima vse to, medtem ko Cristianu (Ronaldu) mnogokrat primanjkuje teh kvalitet. Je malce aroganten," je povedal Brazilec.

Razlogov je, kot vedno, več. Le dva dni po kontroverzni oddaji in tekmi z Espanyolom naj bi predsednik Pérez sklical sestanek z generalnim direktorjem Jorgejem Valdanom in obema igralcema, tudi večkratni ogled nedolžnega posnetka pa Cristiana ni prepričal v opravičilo. Tudi "nezmotljivi" José Mourinho se je pri žongliranju med velikimi osebnostmi vsaj malce uštel, saj je Cristianu pri Realu dovoljeno praktično vse.

CR7 je tako še vedno mnenja, da mu ob žvižgih gledalcev na praktično vsakem stadionu v Španiji in po svetu soigralci še vedno premalokrat stopijo v bran, kot tudi takrat, ko se nad njim znese kateri izmed nasprotnikov. Pri Cadeni Ser so še dodali, da lahko število njegovih prijateljev v slačilnici preštejemo na prste ene roke. To naj bi bili Marcelo, Pepe in Angel Di Maria.

Kot prikaz domnevne (ne)priljubljenosti si poglejte njegov gol proti Valencii za 2:0, ki je dokončno odločil sicer napeto tekmo na Santiagu Bernabéuu. Koliko soigralcev mu je prišlo čestitat? Namig: ne veliko!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.