Šport > Nogomet
67 ogledov

Sporočilce, ki je spremenilo potek tekme

pep guardiola philipp lahm bayern Reševalni pas/Twitter
Španski strateg na klopi Bayern Münchna je med tekmo nemške Bundeslige Philippu Lahmu predal sporočilce. Obrambni vezist se je v nadaljevanju tekme vpisal med strelce, Bavarci pa so slavili z 2:0 (0:0).

Bayern München je na prvi zadetek na Allianz Areni, kjer je v 16. krogu najmočnejšega ligaškega tekmovanja gostoval Ingolstadt, moral čakati vse do 65. minute, ko je za čudovit zadetek poskrbel Robert Lewandowski. Končni rezultat je v 75. minuti postavil Philipp Lahm.

Najbolj zanimiv trenutek srečanja pa se je zgodil v 56. minutu, ko je domači trener Pep Guardiola pred podajo iz outa svojemu varovancu predal kos papirja, na katerem so bila, predvidevamo, zapisana nekakšna navodila. Lahm je vsebino lističa delil s svojimi soigralci in devet minut kasneje je Bayern povedel.

Bayern si je z zmago že zagotovil, da bo novo leto preživel na vrhu ligaške lestvice, saj ima s tekmo več osem točk prednosti pred Borussio Dortmund. Pred novoletnim premorom ga čaka še tekma s Hamburgom.

Uporabniki družabnih omrežij so se domislili kar nekaj zanimivih predlogov, kaj je nekdanji trener Barcelone zapisal na listku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.