Šport > Nogomet
54 ogledov

Sporočilo v obliki gnojila

lucas biglia lazio EPA
Navijači Lazia so razočarani nad predstavami kluba iz večnega mesta, zato so pred centrom za trening nogometašem pripravili posebno presenečenje.

Nogometaše Lazia so pred klubsko bazo pričakale vrečke gnojila, s katerimi so želeli navijači sporočiti, kaj si mislijo o nedavnih predstavah belo-sinje modrih.

Lazio je dobil le dve od zadnjih devetih tekem, kar ga na ligaški lestvici uvršča na skromno 12. mesto, kjer ima vsega pet točk prednosti pred moštvi, ki jim grozi izpad v drugi rang tekmovanja.

Bolje jim kaže v Ligi Evropa, kjer so si s prvim mestom v skupini G zagotovili napredovanje v šestnajstino finala, čeprav so na zadnji tekmi remizirali s Saint Etiennom (1:1), ekipo Roberta Berića, ki pa ga zaradi poškodbe kolena ni bilo v kadru francoskega kluba.

Okolico trening centra v Formellu je poleg vreč gnojila krasil tudi transparent, s katerim so navijači sporočili: ''Radi bi, da utonemu v d***u, a prej vas bomo prisilili, da ga pojeste.''

Nogometaši Lazia pa niso edini italijanski kolektiv, ki se je v zadnjem času znašel na udaru svojih podpornikov. Navijači AS Rome so na trening ekipe prinesli 50 kilogramov korenja in transparent z napisom: ''Uživatje v hrani, zajci.''

Še bolj vroče je bilo pred dnevi v Portu, kamor se je domača ekipa vrnila po izpadu iz Lige prvakov. Navijači so se trenerja in igralcem lotili z žaljivim skandiranjem, posredovati pa je morala celo policija, ki je nogometašem omogočila varno vkrcanje na avtobus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.