Šport > Nogomet
22 ogledov

Srbi grozijo s požigom Splita

Gorelo je že na prvi tekmi, ki jo je Zenit dobil z 2:0. Vroče naj bi bilo tudi n Žurnal24 main
Srbski huligani so znova udarili. V dogovoru z navijači ruskega Zenita grozijo, da bodo v četrtek na tekmi Evropske lige zažgali Split in Poljud, ter najavljajo linč Torcide.

V četrtek v četrtem krogu Evropske lige v nogometu v Splitu pri Hajduku gostuje ruski Zenit. Kot vse kaže, v ospredju spet ne bo nogomet, pač pa srbski huligani. Po pisanju Kurirja Srbi v sodelovanju z ruskimi huligani najavljajo linč Torcide in zažig Splita. "Ni skrivnost, da se bodo Rusi pred prihodom v Split oglasili v Beogradu in skupaj s srbskimi huligani odšli v dalmatinsko prestolnico. Huligani najavljajo, da jih bo toliko, da bodo zažgali Split," je za Kurir povedal pripadnik ene od beograjskih navijaških skupin.

To bo tekma visokega tveganja, še posebej ker je Torcida napovedala, da se bo Rusom maščevala za napade na gostovanju v Sankt Peterburgu. Srbski huligani pa se po incidentu v Italiji očitno še niso umirili, pa tudi kazen, ki je doletela srbsko nogometno reprezentanco, jih ni spametovala. V četrtek bomo videli, ali bo ostalo le pri grožnjah.