Šport > Nogomet
9 ogledov

Srbi: "Janezi so kakovostni!"

Neven Subotić (desno) poziva rojake, naj na Marakano pridejo bodrit "orle" Radom Žurnal24 main
V srbskih medijih se dan pred tekmo Slovenije dotikajo zgolj nogometaši. Srbski reprezentanti so polni hvale na račun naših, vendar optimistično napovedujejo zmago.
Še dovolj je časa za nakup vstopnic, nikakor pa ne smemo pustiti, da bodo Slovenci na stadionu glasnejši kot mi.
Neven Subotić

Pod naslovom "Janezi so kakovostni" je v okvirčku ob članku o Brazilcu Cleu (ki je v teh dneh dobil srbsko državljanstvo) krajšo izjavo reprezentanta Zdravka Kuzmanovića povzel Kurir. "Slovenci imajo dobro ekipo, to so pokazali na svetovnem prvenstvu. Dolgo igrajo skupaj, so kakovostni, tekma ne bo lahka. Moramo odigrati po najboljših močeh in skušati zmagati," je dejal Kuzmanović.

Kurir se je dotaknil tudi prodaje vstopnic za tekmo, ki gre slabše od pričakovanj. Neven Subotić je zato navijače še enkrat pozval, naj jutri le pridejo na Marakano. "Vse bi pozval, da pridejo na stadion. Smo domačini in tako mora biti na Marakani. Še dovolj je časa za nakup vstopnic, nikakor pa ne smemo pustiti, da bodo Slovenci na stadionu glasnejši kot mi," opozarja branilec.

Poraz proti Ircem nas ni spremenil. Najmočnejši smo, ko nas nasprotnik podceni.
Zlatko Zahovič

Tabloid Alo se je dokopal tudi do izjave Zlatka Zahoviča. Ta je v svojem slogu Srbom sporočil, da jih ne čaka nič dobrega. "Gledal sem Srbijo proti Novi Zelandiji. Zvezna vrsta je počasna, obramba pa je granitna. Počasnost morajo izkoristiti naši bočni igralci. Naš glavni adut je protinapad, poleg tega pa smo borbeni in znamo dobro zadržati žogo. Poraz proti Ircem nas ni spremenil. Najmočnejši smo, ko nas nasprotnik podceni," je dejal najboljši strelec slovenske reprezentance vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.