Šport > Nogomet
26 ogledov

Srbija? "Šli bomo na zmago"

Josip Iličić pred tekmo s Srbijo odločno napoveduje napad Slovenije na zmago. (F Žurnal24 main
Slovenski nogometaši so v kvalifkacije za Euro 2012 presenetljivo krenili z domačim porazom proti Severni Irski (0:1), toda časa za objokovanje ni, saj jih že v torek čaka gostujoča tekma s Srbijo.

"Šli bomo na zmago. Upam, da bomo proti Srbiji popravili realizacijo in jih premagali!" je po porazu s Severno Irsko v polnem Ljudskem vrtu razmišljal trenutno eden najbolj vročih slovenskih nogometašev Josip Iličić. Jojo je proti nogometašem z zelenega otoka v igro prišel v drugem polčasu in poživil igro Slovenije, a poraza ni mogel preprečiti. "Poraz je vsekakor boleč, a to je treba pozabiti. Gremo na zmago v Beograd!" pa nekdanji nogometaš Maribora upa, da bo precej bolje že v torek na Marakani. Kapetan Robi Koren se zaveda, da jih proti Srbiji, ki je v prvem kolu kvalifikacij s 3:0 premagala skromne Ferske otoke, ne čaka lahko delo: "V torek moramo razmišljati o sebi in dvigniti svojo raven igre. Narediti moramo vse, da v Srbiji iztržimo ugoden rezultat. Težko je napovedati, kaj bo dober rezultat, a tekma se začne z 0:0 in mi bomo poskusili vse, da bi tekmo dobili."

"Čaka nas težka tekma"
"Za Beograd se je treba pripraviti maksimalno, čaka nas zelo težka tekma. Poskušali bomo na tekmo priti kar se da dobro pripravljeni in iztržiti čimveč," pa pred torkovo tekmo razmišlja napadalec Zlatko Dedič in dodaja: "Na vsaki tekmi poskušamo iti na zmago, videli pa bomo, kako se bo tekma razvijala. Prav gotovo se pripravljamo po svojih najboljših močeh, da iztržimo čim več, se pravi tri točke." Primorec je priznal, da niso pričakovali poraza proti Severni Irski. "Pot je zelo, zelo dolga. Upali smo na čim boljši začetek, a poraz je tukaj. To moramo čim prej pozabiti, malo dni imamo na razpolago, a moramo se kar najbolje pripraviti na Srbe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.